lunes, 3 de febrero de 2020

Aspectes legals bàsics de la fotografía d’aficionat

A la comissió de formació i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau anunciar-vos una nova activitat formativa titulada "Aspectes legals bàsics de la fotografía d’aficionat".

Com aficionats a la fotografia segur que molts cops se’ns ha plantejat alguna qüestió relacionada amb la nostra afició que res té a veure amb els seus aspectes tècnics i regles de composició, sinó amb altres normes ben diferents. Ens referim a qüestions tant peculiars com són la relació de la nostra afició amb la protecció de dades personals en les fotografies que fem a altres persones i que publiquem en les xarxes socials; amb la protecció de les nostres fotos com autors davant l’ús que en puguin fer altres i, fins i tot, si estem actuant correctament quan fem fotografia de carrer i en la imatge surten persones.

El dia 15 de febrer, de 10.30 a 12.30 h., pretenem abordar aquestes qüestions per tal de millorar els nostres coneixements legals bàsics en aquells aspectes més rellevants des del punt de vista jurídic de la nostra afició i conèixer les eines legals bàsiques per afrontar qualsevol dubte que se’ns pugui plantejar.

La ponència, que anirà a càrrec del company i advocat Gabriel Aliana de Paula, es realitzarà en les instal·lacions de Sirera Serveis Fotogràfics, ubicades al carrer Jaume II, 7 de Lleida. 

Aquesta activitat formativa serà exclusiva i gratuïta pels actuals socis/es. Per raons d’espai, les places són limitades i l’assistència serà per rigorós ordre d’inscripció. Si esteu interessats/des en assistir-hi, no trigueu a inscriure-us mitjançant el següent formulari:

Confiant que aquesta nova activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario