jueves, 25 de noviembre de 2021

Informació del taller formatiu "Photopills, conceptes bàsics i planificació sobre la Seu Vella”, el 30 de novembre de 2021

  


Has vist fotografies impactants de llunes, sols, vies làcties i/o circumpolars envoltant persones o sobre catedrals, edificis, muntanyes o altres elements? Moltes d’aquestes fotografies estan planificades amb l’aplicació Photopills, una de les aplicacions més conegudes i utilitzades en el mon de la fotografia. T’agradaria saber-les fer?

El proper 30 de novembre de 2021, de 20.30 a 22 h, en modalitat de videoconferència i de la mà de Rafa Pons (el Bardo) de Photopills coneixerem les opcions més interessants i imprescindibles d’aquesta magnífica aplicació i ens donarà la píndola formativa adequada per poder fer aquestes increïbles fotografies, doncs també ens explicarà des d'on i com trobar la data en què la foto que imaginem seria possible.

Però això no és tot! Tenim una magnífica sorpresa per a vosaltres, Rafa Pons ens farà també la planificació d’una fotografia de la lluna sobre la nostra Seu Vella. Increïble, oi?

Doncs, si vols fer fotografies “Llengendàries” i ets soci de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, inscriu-te gratuïtament al taller “Photopills, conceptes bàsics i planificació sobre la Seu Vella” mitjançant el següent formulari electrònic:

https://chat.whatsapp.com/GvdENKw6dio0pwPhAoAqAi

 

Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

 

La Junta i la comissió de formació

No hay comentarios:

Publicar un comentario