jueves, 3 de febrero de 2022

Informació de la videoconferència "Ornitografies" amb Xavi Bou, 15 de febrer de 2022

  




El proper 15 de febrer, de 20 a 21.30 h, amb el títol "Ornitografies" tindrem l’ocasió de conèixer el projecte personal del fotògraf barceloní Xavi Bou.   

Aquest projecte l’ha portat a publicar en els principals diaris Europeus de més renom com “The Guardian”, “The Volkstrant”, “Sonntag” “The Spiegel” i en revistes com National Geographic, Geo entre moltes altres. 

La seva passió per la natura i la fotografia l’ha portat a ser el mitjà vehicular pels seus projectes artístics. Explorant els límits de les possibilitats de la fotografia, amb la natura com a protagonista, el seu objectiu és crear un resultat que ens faci qüestionar la nostra percepció, creant un nou punt de vista del nostre entorn. 

El projecte “Ornitografies” va néixer de la inquietud per captar aquells moments que passen desapercebuts i de l’interès per qüestionar els límits de la percepció humana. En el seu projecte ha estat capaç de plasmar en un únic espai de temps les formes que generen les aus en volar, fent visible l’invisible ! 

Si vols conèixer com li va sorgir la idea de fer aquest tipus de fotografia, si vols saber com va anar evolucionant fins aconseguir aquest treball final, si vols veure aquestes fotos i vídeos tant espectaculars i saber com les fano et perdis la seva ponència. 

Si et soci o sòcia de l’Associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA,  inscriu-te de forma gratuïta a aquesta videoconferència mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/LV71z6LqK7A1n1Qdu7IZnq


Confiant que aquesta nova activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La Junta i la comissió de formació

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario