lunes, 24 de junio de 2019

Muntatge i postedició d'una circumpolar

 

Amics i amigues,

Us informem que l'associació Amics de la foto de Lleida ha organitzat la sortida fotogràfica "Circumpolar Juliette" i un "Taller de muntatge i postedició".

La sortida és prevista pel dissabte 29 de juny de 2019 i el punt de trobada és el parador de Gualda, a les 21.30 h. La persona encarregada del suport d'aquesta sortida serà la Carmen Vitores.  

Les persones que participin en aquest taller podran participar en el taller que s'organitzarà per muntar i editar la circumpolar amb programari gratuït. Pel taller de muntatge i postedició encara no s'ha fixat una data, s'informarà amb antel·lació suficient.

 Tant la sortida com el taller de postedició és exclusiu per als socis i sòcies de l'associació. Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció mitjançant inscripció al grup de whatsapp específic que s'ha creat per aquesta sortida (aquest grup s'eliminarà a l'acabar la sortida i el taller). El grup de whatsapp on us podeu inscriure és:

 https://chat.whatsapp.com/Drx2k6Fn01BIgZ1wYsJTOT

 

Per aquesta sortida és necessari disposar d'una càmera amb ajustos manuals, trespeus (tripode) i llanterna. Es recomana portar un gran angular, roba d'abric, una cadira petita, alguna cosa per veure i menjar i si la càmera no té integrat un intervalòmetre llavors es recomana portar-ne un extern.

 Esperem poder-vos saludar personalment i que gaudiu d'aquesta sortida.  

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario