viernes, 13 de septiembre de 2019

Edició fotogràfica en Lightroom

 

Després de les vacances, reprenem les activitats informant-vos que la comissió de formació de l'ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ha organitzat el "Taller bàsic d’edició fotogràfica amb Lightroom". 

Adobe Lightroom és un dels programaris fotogràfics comercials més utilitzat per fer senzilles edicions fotogràfiques de fotografies en format raw i jpg, i alhora permet organitzar-les de forma eficient utilitzant catàlegs i paraules clau.  

Aquest és un taller bàsic destinat a les persones que no han utilitzat aquesta eina o que la utilitzen de forma molt bàsica.  En concret, els temes que es treballaran són: Introducció; el catàleg; la importació de fotografies; la biblioteca; el revelat bàsic; la combinació de fotografies HDR i panoràmiques; i l’exportació. 

El taller serà impartit, de forma desinteressada, pels nostres companys Remei Montagut i Jesús Martín, el dissabte 21 de setembre, de 9.30 a 13.30 h ., en l’establiment fotogràfic Sirera.

En aquesta acció formativa podran participar de forma exclusiva i gratuïta els socis de l’associació Amics de la foto de Lleida. Tingueu en compte que les places són molt limitades i s'assignaran per rigorós ordre d'inscripció. 

Els interessats podeu formalitzar la inscripció mitjançant el següent formulari electrònic:
https://forms.gle/yRzsbr8RoUBQ9yoh7
 
Notes:
- Per aprofitar al màxim el curs es recomana disposar d’un portatil amb el Lightroom
- Uns dies abans de l'activitat s’informarà de les persones que han estat admeses.
 
Confiant que tant aquesta acció formativa sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario